søndag 31. oktober 2010

Landsmøtet avviklet

Ja da er vi ferdige med landsmøtet. Det har vært interessant, og vi har fått snakket med mange kolleger både i skoleverk og i utøvende frilance og fast jobb. MFO har nå forpliktet seg til å jobbe for at alle vi som jobber med kunst og kultur i 4 nye år :)

Nå venter det noen timer på Gardermoen før flyet hjem...

fredag 29. oktober 2010

Landsmøte i MFO

Så er jeg på mitt første landsmøte i MFO (musikernes fellesorganisasjon). Det er interessant, med kulturdebatt idag innledet av Annike Huitfeldt, som forhåpentligvis fikk med seg mange gode innspill til dep :)
Nå er det snart tid for middag - og da får vi jo pratet litt med folk og treffe kjente fra andre samlinger.

Sørmarka er stedet frem til søndag ettermiddag :)

mandag 25. oktober 2010

Om blogging

Hvor  mye må man blogge for å bli en bloggestjerne? Ikke det at jeg vil bli det, men hører så mye om blogging, og ser stadig innslag på TV og i blader om folk som blogger iveg... Hva skriver dere om? Egentlig? Er det interessant for dere å vite at jeg har løpt med hunden min idag, tatt situps, og vært på jobb...

Liv

torsdag 7. oktober 2010

Løvenes konge

Erpå høstferie i London, og så løvenes konge igår. Det var kjempebra - et anbefales for alle med barn!! Det var en del gamle damer der også (60+) og tror de likte det også, men jentene mone på 8 og 11 syns det var fantastisk!! Herlig og varmt i London nå!!

Følgere