søndag 21. februar 2010

Gode kritikker så langt

Så langt har det bare vært positiv kritikk - og det er jo helt fantastisk!!! Her kommer link til en kritikk jeg likte godt da :) Selvsagt fordi den er så bra, hehe :)

Terningkast 5 fra Vesterålen online og Yngve Nilssen :)

tirsdag 16. februar 2010

mandag 15. februar 2010

http://go.nrk.no/go/e/unknown;siteId=185;afu=nrk.noa47nyhetera47distrikta47sorlandeta471.6989387/http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/sorlandet/1.6989387

Herrrrli' plateslipp

Da er plateslipp konserten over, og det var kjempegøy!! Håper det ikke blir siste gang. Jeg var redd det ikke skulle komme nok folk - men det var helt fullt - og det var jo supergøy! Når man har med så flotte musikere er det virkelig en fryd å ha konsert! Gutta spilte så kjempefint - og vi fikk solgt endel Cd'r etter konserten. Det var selvsagt mange kjente i salen, men også overaskende mange jeg ikke kjente. Til og med noen som kom fordi de hadde hørt musikken på radio samme formiddag :) Kult!!!

Det har også kommet en kritikk av plata i Fædrelandsvennen, og den linken legger jeg ut her. Terningkast 4 er bra på første plata - og jeg syns kritikeren beskriver plata godt.

 www.fvn.no/kultur/musikk/musikkanmeldelser/article741441.ece

tirsdag 9. februar 2010

Konsert i Arendal kulturhus!

Førstkommende lørdag smeller jeg til med plateslippkonsert i Arendal kulturhus. Det er litt dyrt å leie - men når jeg først har brydd meg med å lage en plate, må jeg jo presentere den på et renomert sted. Og det tror jeg det er verdt. Både jeg og gutta gleder oss til konserten som starte kl 2000 den 13. februar. På programmet står låtene fra plata. Ta gjerne en titt innom denne siden - her står det litt om konserten, og om mange andre kule ting som skjer på huset :) http://www.arendalkulturhus.no/MAIN.ASPX

Vi gleder oss til å spille og håper at riktig mange kommer for å høre!!!

Liv Stoveland kommer med Cd i februar 2010

Så er det endelig klart for Cd-debut! "Close your eyes" er tittelen på denne, og den kan bl. annet kjøpes hos Poncajazz, musikkonline.no og på iTunes. Jeg har hatt med eminente musikere, og sammen synes jeg vi har fått til en plate vi selv liker og kan stå inne for musikalsk. Håper den også faller i smak hos dere der ute!
So Long!

Følgere